Zgodba

Naša zgodba

Dobrodošli v Toysharing.si, kjer je Montessori okolje dostopno vsem.

Sva Marija in Caci, ponosni lastnici podjetja ToySharing, ki je nastalo iz globoke zavezanosti zagotavljanju najboljšega možnega učnega okolja za najina dva sinova. 

Kot mami vedno spodbujava ljubezen do učenja in neodvisnost pri najinih otrocih. V iskanju učinkovitih izobraževalnih orodij sva odkrili moč Montessori metodologije.

Navdihnjeni s principi Marie Montessori sva opazili izjemno razliko v razvoju najinih sinov. Poudarek na ročnem učenju, samostojnem raziskovanju in spodbujanju neodvisnosti naju je močno nagovarjal. 

Ob opazovanju pozitivnega vpliva na najine otroke sva se čutili dolžni, da te materiale narediva bolj dostopne vsem staršem, ki si želijo spodbujati potenciale svojih otrok.

Širok nabor Montessori igrač in pripomočkov po ugodni ceni.

V naši trgovini ponujava skrbno izbrano kolekcijo Montessori igrač in pripomočkov, ki so na voljo za najem. Verjameva, da si vsak otrok zasluži možnost raziskovanja in učenja skozi namensko igro in najina misija je, da ta pot postane brezskrbna za starše.

Z najemom teh materialov lahko svojemu otroku omogočite izkušnjo koristi metode Montessori brez finančnega bremena nakupa dragih materialov, ki jih bo vaš otrok prerasel.

Hvala, ker sodelujete pri ustvarjanju skupnosti.

Toysharing.si ni le najina zgodba, ampak tudi zgodba hvaležnosti do vseh tistih, ki naju podpirajo.

Želiva se zahvaliti vsem našim strastnim strankam, ki delijo našo vizijo Montessori izobraževanja in ki sodelujejo z nami pri ustvarjanju skupnosti, kjer se starši podpirajo med seboj.

Posebna zahvala gre tudi Montessori zavodu Kajžica katerega obiskujeta najina sinova. Šola, ki je postala naš drugi dom, je bila ključna v najinem razumevanju in sprejemanju Montessori pristopa.

Hvala vsem učiteljem, staršem in osebju za neprecenljiv prispevek k razvoju najinih otrok.

Hvala, ker ste izbrali Toysharing.si kot svojega partnerja na tej neverjetni starševski poti. Skupaj omogočimo našim otrokom, da dosežejo svoj polni potencial skozi obogaten svet Montessori izobraževanja.