Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Potrebujete odgovore? Na pravem mestu ste.

Ali lahko izberem samo eno ali dve igrači za najem?

Seveda. Ker nam je fleksibilnost pri izbiri izjemnega pomena, smo omogočili tudi to opcijo. Izberite igračo po igračo in jo dodajte v košarico. 

Ali je možno izbrane igrače vrniti ali zamenjati pred iztekom enega meseca?

Seveda je možno. Če ocenite, da bi za Vašega otroka bile zanimive in bolj uporabne druge igrače kot jih imate doma, lahko naročite nove že pred iztekom enega meseca. Proces je enak kot, če bi zamenjali na koncu mesečnega najema. Kurir se bo oglasil pri Vas, Vam prinesel nove igrače in odnesel stare. Žal vračilo denarja za krajši čas uporabe igrač ni možen v tem trenutku. Vseeno pa Vam omogočamo opcijo predčasne menjave, ker nam je pomembno, da Vašim otrokom omogočimo izbiro, ki je za njih najbolj ustrezna v tem trenutku.

Ali lahko kakšne igrače takoj najamemo za več mesecev?

Zaenkrat te možnosti ne ponujamo, ker se interesi in potrebe otrok lahko hitro spremenijo. Za to smo čas najema raje skrajšali na en mesec. Če pa isti paket obdržite več mesecev in ne naročate novih igrač, za cel čas najema plačate samo enkratni znesek 2za dostavo.

Ali lahko kakšno igračo odkupimo, če je otroku izredno všeč?

Seveda! V tem primeru imate dve opcije. 
  • Nakup rabljene igrače iz našega sistema najema igrač. 
  • Nakup nove igrače pri naših partnerjih s kodo za popust. 
Za obe opcije, nam pišite na mail info@toysharing.si.

Kako poskribite za čistočo igrač in varnost?

Varnost – vsaka igrača je po vrnitvi pregledana. Če ugotovimo poškodbe, ki bi bile nevarne za male otroke, igračo odstranimo iz sistema najema. Če kakšen del igrače manjka, bo igrača tudi umaknjena.
Čistoča, zdravje – Zavedamo se, da mali otroci igrače in materiale raziskujejo s rokami in usti. Zato vse igrače očistimo in razkužimo preden jih pošljemo v novo uporabo. Iz tega razloga, imamo v naši ponudbi samo lesene igrače, ki jih z lahkoto očistimo. Plišastih igrač in igrač drugih materialov ne ponujamo, ker bi jih bilo težko ustrezno očistiti za nove male uporabnike.
Pri čiščenji in dezinfekciji uporabljamo naravno čistilo za otroške igrače, ki je narejeno na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniakain GSO. Čistilo je biorazgradljivo, pH nevtralno in primerno za vegane.

Zakaj ne ponujate plastičnih igrač ali igrač po principu »3 v 1« ali igrač, ki imajo svetlobne in zvočne učinke?

Na našo izbiro igrač ima izjemen vpliv pedagogika Montessori, ki zajema estetske naravne materiale, ki otroka vabijo k igri. Vsaka igrača je narejena, da razvija samo eno določeno sposobnost. Zato se ta sposobnost tudi hitreje razvije, ker se otrok fokusira samo na njo in ni zmeden s preveč informacijami in prevelikim številom opcij. Igrače, ki imajo gumbe, svetlobne in zvočne učinke, sicer otroku ponujajo zabavo, ampak ne pomagajo veliko pri razvoju različnih umskih in motoričnih sposobnosti.

Ali lahko predlog za igrače katere niso v trenutni ponudbi, bi pa želeli, da so?

Seveda. Vedno so dobrodošli predlogi za nove igrače. Čeprav poskušamo omogočiti čim večjo izbiro igrač za različno stare otroke in interese, se zavedamo, da je še ogromno izdelkov, na katere nismo pomislili. Zato bomo zelo hvaležni za vaše ideje in predloge. Prosimo samo, da se zavedate naših vrednot pri izbiri igrač, ki jih ponujamo:
  • Naravni materiali (predvsem les)
  • Didaktične igrače, ki spodbujajo razvoj

Ali lahko dobimo več informacij o uporabnosti in načinu uporabe vsakega pripomočka ali igrače?

V opisu vsakega pripomočka je že veliko informacij. V kratkem imamo tudi namen posneti video material za vsak pripomoček. V vmesnem času si pa lahko pomagate z bogatim izborom video materiala na youtube.com.

Kaj se zgodi, če se igrača med uporabo poškoduje?

Igrače so zelo trpežne in zaupamo, da boste s njima ravnali odgovorno in spoštljivo. Vseeno pa se lahko zgodi, da se igrače poškodujejo ali kakšen del izgubi. V tem primeru  prosimo, da nam pošljete e-mail na info@toysharing.si in nas obvestite, za katero igračo gre in kaj se je zgodilo. Poiskali bomo rešitev, ki bo za obe strani sprejemliva.

Kaj se zgodi, če se zamudi rok vračila?

Če se to zgodi, ker je naslednji dan dostave po dnevu izteka enomesečnega najema, je to naša skrb in strošek. Pomembno je samo, da poskrbite da se na naslednji možni dan dostave dogovorite za vračilo. Za utemeljene razloge zamude na vaši strani ne bo dodatnih stroškov. V primeru, da se ne odzivate na poslane e-maile ali klice ter ne utemeljite zamude vračila, se zaračuna dnevna zamudnina v znesku 1e za vsako nevrnjeno igračo. 

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Tel: +386 31 760 525
Email: info@toysharing.si