Dostava in plačilo

Plačilo in dostava

Dostava

Dostava v Ljubljani z okolico se izvaja dvakrat tedensko, ob sredah in nedeljah popoldan po paušalni ceni. Pred dostavo se z našimi dostavljalci dogovorite po telefonu glede časa dostave, ki vam ustreza. Enako velja za dostavo novih igrač in vračilo starih po enem mesecu najema. Cena je 2€ in pokriva dostavo. Vračilo igrač je brezplačno.

Dostava na Gorenjsko območje se izvaja dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih popoldan po paušalni ceni. Pred dostavo se z našimi dostavljalci dogovorite po telefonu glede časa dostave, ki vam ustreza. Enako velja za dostavo novih igrač in vračilo starih po enem mesecu najema. Cena je 2 € in pokriva dostavo. Vračilo igrač je brezplačno.

Za ostale dele Slovenije uporabljamo kurirsko službo in poštnino fiksno 6 €. Samo vračilo igrač je brezplačno. Po enem mesecu pošiljamo kurirja na vaš naslov, da prevzame stare igrače in vam prinese nove. Vsakič, ko se to zgodi, kupec plača znesek 6 € za dostavo.
Obstaja tudi možnost brezplačnega prevzema in vračila na našem sedežu na naslovu Voklo 20a, Šenčur. Tudi v tem primeru se pred dostavo in vračilom zmenimo po telefonu glede izbranega časa.

Plačilo

S KARTICO: Plačevanje s kartico na naši spletni strani je varno.

PO PREDRAČUNU: Navodila in podatke prejmete ob naročilu na vaš posredovani e-naslov. Nakazilo lahko izvedete preko spletne banke ali položnice na pošti (UPN obrazec). Paket odpošljemo po prejemu plačila na TRR. Naročilo po predračunu velja 3 delovne dni. Če po treh dneh ni plačila, smatramo, da od nakupa odstopate.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU OZ. DOSTAVI: Pri prevzemu na našem naslovu Voklo 20a, Šenčur, ali pri dostavi lahko plačate z gotovino ali kartico.

PLAČILO PREK PAYPALA: Lahko uporabite storitev PayPal za plačilo naročila.